Martat tukevat lapsiperheitä ja järjestävät hankkeensa myötä yhdistyksemme jäsenperheiden lapsille pikkukokkikoulun hiihtolomalla eli viikolla 9 vuonna 2013. Tarkoitus on järjestää koulu kahdessa ryhmässä siten, että maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kokoontuu aamupäivisin "minikokkien" ryhmä eli 5-7-vuotiaat ja keskiviikkona, torstaina ja perjantaina iltapäivisin isompien pikkukokkien ryhmä eli 8-12-vuotiaat. Kokkikoulun kesto on pienempien ryhmässä 2 h ja isompien ryhmässä 2,5 h kerrallaan.

Jokaisessa kokoontumisessa valmistetaan Marttojen ohjauksessa herkullista ja terveellistä purtavaa ja lopuksi syödään nämä itse valmistetut välipalat. Vanhemmat voivat sillä välin vaikkapa rentoutua shoppaillen, sillä Marttojen toimitila sijaitsee kauppakeskus Akselin yläkerrassa.

Pikkukokkikoulut ovat maksuttomia ja niihin kumpaankin mahtuu 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot kellonajoista ja muista yksityiskohdista. Tarvittaessa ryhmien ikärajoja voidaan muokata ja saman perheen eri-ikäisiä sisaruksia laittaa samaan ryhmään kuljetusten helpottamiseksi. Ilmoittautumiset osoitteeseen
mikkelin.monikkoperheet ( ät ) gmail.com, kerrothan ilmoittautuessasi tarkasti osallistuvien lasten nimet, iät ja mahdolliset erityisruokavaliot sekä vanhempien yhteystiedot.