Yhdistyksen syyskokous pidettiin lauantaina 23.11. Mikkelin keilahallilla. Kokouksessa hyväksyttiin tulevan vuoden toimintasuunnitelma (alla) ja talousarvio. Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan. Myös hallitus jatkaa entisellä kokoonpanolla. Kokouksessa käsiteltiin myös esitys uusista säännöistä, jotka lähtevät nyt Patentti- ja rekisterihallitukseen hyväksyttäviksi.

Keilaamassa oli yhteensä yli 40 eri-ikäistä jäsentä, joten vilskettä riitti. Kiitos kaikille osallistujille!

TAVOITE

Yhdistyksen tavoitteena on

  • toimia paikallisten monikkoperheiden yhdyssiteenä ja antaa vertaistukea ja informaatiota perheille

  • järjestää mukavaa yhteistä tekemistä sekä lapsille että aikuisille

  • vaikuttaa ja ottaa kantaa monikkoperheiden asemaan vaikuttaviin paikallisiin ja alueellisiin asioihin

TOIMINTA

Koko perheen virkistystapahtumia järjestetään sekä keväälläettä syksyllä. Pyritään järjestämään myös omat virkistys-/vertaistuki-illat sekä iseille että äideille.Toiminnassa huomioidaan eri-ikäiset lapset.

Monikkoperhevalmennusta kehitetään edelleen ja järjestetään se kaksi kertaa vuodessa yhteistyössä Mikkelin kaupungin ja keskussairaalan kanssa.

Osallistutaan aktiivisesti Suomen Monikkoperheet ry:ntoimintaan ja Itä-Suomen yhdistysten hallitusten aluetapaamiseen. Jatketaan yhteistyötä Etelä-Savon Marttojen kanssa.

TALOUS

Mikkelin seudun monikkoperheet ry:n talous perustuu jäsenmaksuihin. Lisäksi voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää pienimuotoista varainhankintaa, esim. tuotemyyntiä, sponsorihankintaa tai kirpputoritempauksia.

 

VIESTINTÄ

Tiedotetaan toiminnasta aktiivisesti sekä jäsenperheille että muille kiinnostuneille. Tärkeimmät tiedotuskanavat ovat jäsenkirjeet, verkkosivut, sähköposti ja Facebook-ryhmä. Pyritään saamaan yhdistyksen toiminnasta ja monikkoperheasioista juttuja myöstiedotusvälineisiin esimerkiksi kaksosten päivän yhteydessä.Tärkeitä kohderyhmiä ovat myös neuvolat ja sairaala; näihin toimitetaan tietoa henkilökunnalle sekä esimerkiksi ilmoitustauluille esille laitettavaksi. Tuodaan esille kattojärjestön teemavuoden aihetta. Hyödynnetään myös Esteryn viestintäkanavia.