Hallitus vuodelle 2012 on valittu! Hallituksen jäseninä jatkavat Anu Läntinen, Pia Pöyhönen ja Tiina Salonen, uusina mukaan tulivat Karoliina Kukkonen ja Anna Valkonen. Puheenjohtajana jatkaa Heli Kauppinen.

Suuret kiitokset nyt pois jääneille Pia Lahikaiselle ja Outi Puikkoselle useiden vuosien mittaisesta hallitustyöskentelystä!

Valinnat tehtiin yhdistyksen vaalikokouksessa 12.10. Samassa kokouksessa hyväksyttiin ensi vuoden toimintasuunnitelma (alla) sekä talousarvio.

 

****

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012

TAVOITE

Yhdistyksen tavoitteena on

 

  •     toimia paikallisten monikkoperheiden yhdyssiteenä ja antaa vertaistukea ja informaatiota perheille
  •     järjestää mukavaa yhteistä tekemistä sekä lapsille että aikuisille
  •     vaikuttaa ja ottaa kantaa monikkoperheiden asemaan vaikuttaviin paikallisiin ja alueellisiin asioihin


TOIMINTA

Yhdistys järjestää tapahtuman valtakunnallisen kaksosten päivän (2.2.2012) kunniaksi. 

Koko perheen virkistystapahtumia järjestetään sekä keväällä että syksyllä (esimerkiksi olympialaiset, leikkipuistotreffit yms.). Pyritään järjestämään myös omat virkistys-/vertaistuki-illat sekä iseille että äideille. 

Monikkoperhevalmennusta kehitetään edelleen ja järjestetään se kaksi kertaa vuodessa. 

Osallistutaan aktiivisesti Suomen Monikkoperheet ry:n toimintaan.
 

TALOUS

Mikkelin seudun monikkoperheet ry:n talous perustuu jäsenmaksuihin. Lisäksi voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää pienimuotoista varainhankintaa, esim. tuotemyyntiä, sponsorihankintaa tai kirpputoritempauksia. 

VIESTINTÄ

Tiedotetaan toiminnasta aktiivisesti sekä jäsenperheille että muille kiinnostuneille. Tärkeimmät tiedotuskanavat ovat jäsenkirjeet, verkkosivut, sähköposti ja Facebook-ryhmä. Pyritään saamaan yhdistyksen toiminnasta ja monikkoperheasioista juttuja myös tiedotusvälineisiin. Tärkeitä kohderyhmiä ovat myös neuvolat ja sairaala; näihin toimitetaan tietoa henkilökunnalle sekä esimerkiksi ilmoitustauluille esille laitettavaksi.

 

Kaunista syksyn jatkoa kaikille perheille!