Tänä vuonna vietämme kaksosten päivää mukavan näytelmän merkeissä Mikkelin vanhalla sotilaskodilla eli Sotkulla, joka sijaitsee Jääkärinkadulla.

Ohjelma:

Klo 17.30 Mehu-, kahvi- ja pullatarjoilu, kuulumisten vaihtoa

Klo 18.00 Röllin räytymispäivä -näytelmä

Klo 18.45 Hyvää kotimatkaa!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikenikäiset kaksoset ja kolmoset perheineen! Siis myöskin esimerkiksi aikuiset kaksoset lastensa kanssa jne.


Järjestäjänä Mikkelin seudun monikkoperheet ry, jonka toimintaan on mahdollisuus tutustua tapahtuman yhteydessä. Ei pääsymaksua, vapaaehtoinen "kahvimaksu"/kannatusmaksu yhdistykselle.  Ei ennakkoilmoittautumista.



HUOM:

Tapahtuma on osa Suomen monikkoperheet ry:n organisoimaa valtakunnallista kaksosten päivää, jonka teemana on tällä kertaa "Esteetön liikkuminen, huomioi monikkoperheet asiakasryhmänä". Mikkelin tapahtumassa osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta ja ideoita siitä, miten Mikkelissä voitaisiin parantaa esteetöntä liikkumista. Yhdistyksen hallitus tekee aineistosta koosteen, joka luovutetaan eteenpäin.

Lisätietoja osoitteesta [email protected] tai puheenjohtaja Heli Kauppiselta, p. 0445664579.

******
Röllin räytymispäivä -näytelmä sopii kaikenikäisille ja sen kesto on noin 30 minuuttia.

"Rölli osaa olla hyvä jos haluaa ja ajatella kaikkia kauniita asioita, niin kuin ystävyys ja rakkaus.  Röllillä on paljon erilaisia ystäviä, joista hän tuttujen laulujen ja pienin tarinoin haluaa kertoa myös lapsille.
Kyllä hänestä on ihanaa pelotella ja tehdä pikku jekkuja, mutta jos niistä joku mielensä pahoittaa, niin ei se Röllistäkään ole oikein mukavaa. Näytelmässä kerrotaan Siili-Suhosesta, Elefantti-Antista Robotti-Ruttusesta
ja Usvametsän Neidosta, sekä monista muista Rölli-tarinoissa tutuiksi tulleista hahmoista.
Mutta tiedättekö miksi Rölli nipistäisi itseään hännän juuresta tai lopettaisi jätskin syönnin ainakin viikoksi?"

 

Onni 5 v ystävällisen Röllin kanssa samassa kuvassa kesäkuussa 2011.