Jäsenkirjeen lähtevät pian kaikille vuoden 2012 jäsenmaksun maksaneille. Mukana ovat jäsenkortit ja seuraavanlainen tapahtumakalenteri loppukeväälle. Tervetuloa mukaan tapahtumiin - myös uudet jäsenet!

Poliisiasemavierailut Mikkelin poliisiasemalla 17.4. ja 15.5. Monikkoperheet pääsevät tutustumaan poliisiasemaan kahdessa erässä, kumpaankin vierailuun mahtuu 20 nopeimmin ilmoittautunutta. Kumpikin vierailu alkaa 17.30 ja kestää noin tunnin. 17.4. on tarkoitettu pääasiassa alle kouluikäisten perheille ja 15.5. pääasiassa esikoululaisten ja koululaisten perheille. Ilmoittaudu nopeasti mikkelin.monikkoperheet ( ät ) gmail.com tai Helille tekstarilla, p. 0445664579, muista ilmoittaa samalla, montako henkilöä perheestänne on tulossa ja kumpaan vierailuun osallistutte.

19.4. klo 17.30 vauvaperhetreffit Jussin tuvalla, Lähemäenkatu 11 A, Mikkeli. Alle 1-vuotiaiden monikkolasten perheille tarkoitettu tapaaminen, jossa on mukana myös monikkovauvoja odottavia vanhempia. Keskustellaan monikkovauva-arjesta eri näkökulmista. Isommille sisaruksille lastenhoito järjestetty. Ilmoittaudu 12.4. mennessä mikkelin.monikkoperheet ( ät ) gmail.com tai Pia Lahikaiselle, p. 0407013524.

Äitien virkistysilta 16.5. Yhdistyksemme jäsen Laura Väänänen on kutsunut muut äidit mökille, jonne menemme kimppakyydeillä. Istutaan iltaa, saunotaan jne. Seuraavana päivänä on helatorstai, joten ehkä voi valvoa hieman arki-iltaa pidempään… J Ilmoittaudu 2.5. mennessä mikkelin.monikkoperheet ( ät ) gmail.com tai Helille tekstarilla, p. 0445664579. Sovitaan kyydeistä ja muista asioista, kun nähdään, kuinka paljon lähtijöitä on!

23.5. klo 17-19 Leikkipuistotreffit Laajalammin perhepuistossa, Opintie 3, Mikkeli. Leikkiä, pientä kisailua ja kuulumisten vaihtoa. Omat pienet eväät voi ottaa mukaan, makkarangrillausmahdollisuus. Viereisen Punapirtin tilat ovat myös käytössämme, siis esim. sisävessa. Säävaraus - kaatosateen sattuessa treffit perutaan/siirretään; pientä sadettahan emme toki pelkää. Ei ennakkoilmoittautumista; mukaan voi pyytää myös sellaisia monikkoperheitä, jotka eivät vielä ole jäseniä.

Nice Run -tapahtuma 6.6. Iloinen kuntoilutapahtuma konserttitalo Mikaelin pihalla, kierretään 5 km lenkki Kalevankankaan maastoissa, vaikkapa kävellen. Harkitsemme yhdistyksen ”joukkueena” osallistumista (jokainen maksaisi oman osallistumismaksunsa); jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä meiliin  mikkelin.monikkoperheet ( ätä ) gmail.com tai Anu Läntiseen p. 0405370885 mieluiten 17.4. mennessä. Lisätietoja tapahtumasta: www.nicerun.fi

Liikuntasalivuoro perjantaisin klo 16.30-17.30 Lähemäen koululla jatkuu,  saliin voi kokoontua vapaamuotoisesti pelailemaan ja peuhuamaan liikuntasalissa, jossa käytössä renkaat, köydet, koripallokorit, sählymaalit. Omia palloja yms. kannattaa ottaa mukaan.  Yhteyshenkilö Kati Pulliainen, p. 0443207502 / Laita vaikka tekstari, jos olet tulossa paikalle, niin saat tarkemmat ohjeet sisäänkäynnistä jne! (Yritämme saada ensi talvelle paremman ajankohdan vuorolle, ajoista päättää Mikkelin kaupunki.)

HUOM: Kevään aikana olemme tekemässä uutta t-paitatilausta, josta laitamme tietoa sähköpostilla, verkkosivuille ja Facebookissa.
Facebookissa voit siis liittyä Mikkelin seudun monikkoperheet -ryhmän jäseneksi, sitä kautta muistuttelemme tapahtumista ja voimme myös tutustua hieman toisiimme.