Suomen Monikkoperheet ry:n tiedote:

Marttaliiton, Tekstiiliopettajaliiton ja Novitan tilkkupeittokampanjassa vapaaehtoiset virkkasivat lahjoituspeittoja, joista monikkovauvaperheet ovat saamassa osan. Suomen Monikkoperheet ry pyysi peittoja monikkovauvoille Marttaliiton kautta ja saimme 500 kappaletta peittoja jaettavaksi monikkovauvoille ympäri Suomen 18 alueellisen monikkoperheyhdistyksen kautta.  Suomen Monikkoperheet ry toimittaa peittoja jokaiseen alueelliseen monikkoperheyhdistykseen alkuvuodesta 2012. Yhdistykseen toimitettava peittomäärä on suhteessa siihen määrään, jonka yhdistys on aiemmin ilmoittanut pystyvänsä jakamaan. Määrä on kuitenkin yhdistyksen ilmoittamaa määrää pienempi, koska saimme peittoja alle puolet haetusta määrästä. Olemme kuitenkin kiitollisia tultuamme satojen joukosta valituksi lahjoituskohteeksi ja saimme ihania peittoja, joita vapaaehtoiset marttayhdistyksissä, koululuokissa ja yksityiskodeissa ovat monikkoperheidenkin iloksi virkanneet.

 Jokaisen alueyhdistyksen hallitus linjaa itse tavan, joilla peitot saadaan joustavimmin jaettua oman alueen monikkovauvoille vuonna 2012. Peittoja jaetaan kampanjaluonteisesti niin kauan kuin peittoja riittää kullakin alueella. Peitot jaetaan pääosin kevään 2012 aikana.

Kiitos kaikille peittoja virkanneille, kampanjaa organisoineille ja peittoja perheille välittäneille! Jokaisen peiton mukana lähtee lämmin tervehdys ja ajatus peiton saavalle vauvalle ja hänen läheisilleen.

 

Suomen Monikkoperheet ry, Ulla Kumpula, toiminnanjohtaja

 

******

Peitot ovat kauniita, alla niistä muutama kuva! Yhdistyksemme hallitus päättää tarkemmat peittojenjakoperusteet kokouksessaan 23.2. ja tiedotamme sitten niistä myös täällä blogissa. Tarkoitus on joka tapauksessa jakaa peittoja tänä vuonna syntyneille/syntyville monikkovauvoille, joiden perheet liittyvät jäseniksi yhdistykseemme. Peittoja on 10 kpl ja niitä siis jaetaan niin kauan kuin tämä määrä riittää. Ellei joku innostu virkkaamaan lisää. ;)