KATTOJÄRJESTÖ TIEDOTTAA: SUOMEN MONIKKOPERHEET RY MUKANA PERHEAIKAA.FI- SIVUSTOLLA

Perheaikaa.fi on Väestöliiton uusi verkkopalvelu.Palvelu on tarkoitettu lasta suunnitteleville, lasta odottaville ja vauvaperhevanhemmille. Palvelu on ainutlaatuinen; se on monipuolinen, asiantuntijavetoinen ja käyttäjilleen maksuton.

Verkkopalvelu tukee vanhempia yhdessä elämän suurimmista muutostilanteista, lapsen syntymässä. Perheaikaa.fi auttaa pareja murrosvaiheessa parista perheeksi ja vahvistaa vanhempien omaa suoriutumista vanhemmuudessa. Palvelu rakentaa myös sosiaalisia verkostoja ja yhteisöllisyyttä.

Perheaikaa tarjoaa perinteisiä keskustelupalstoja, reaaliaikaisia chat - keskusteluja, pidempikestoisia suljettuja nettiryhmiä ja vuorovaikutteisia nettiluentoja. Se sisältää myös paljon erilaista tutkimukseen perustuvaa tietoa, videoita ja virikkeitä. Palvelussa voi liikkua anonyymisti nimimerkin avulla.

Verkkopalvelun toteuttamisessa on ollut alusta asti mukana kuusi kumppanuusjärjestöä. Kumppanuusjärjestöt tuovat esiin erilaisten perhemuotojen näkemystä. Väestöliiton kumppanit ovat Suomen Monikkoperheet ry:n lisäksi Suomen Uusperheellisten Liitto, Yhden Vanhemman Perheiden Liitto, Monikulttuuriyhdistys Familia Club, Sateenkaariperheet ja Adoptioperheet. Palvelua rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Monikkoperhenäkemystä sivustolle tuottaa Suomen Monikkoperheet ry:ssä viiden hengen tiimi. Tiimin vapaaehtoiset edustavat maantieteellisesti Suomea etelästä pohjoiseen ja he ovat käyneet Väestöliiton nettivertaisohjaajakoulutuksen. Seuraava nettivertaisohjaajakoulutus käynnistyy syksyllä ja monikkoperheiden osalta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä toiminnanjohtaja Ulla Kumpulaan, toiminnanjohtaja(at)suomenmonikkoperheet.fi, 050 3280 730

Seuraavat monikkoperheaiheiset chätit ovat:

perjantaina 13.4 klo 16.30-18, aiheena monikkovauva-arki

keskiviikkona 2.5 klo 16.30-18, aiheena monikkoarki pikkulapsiperheessä

Tervetuloa! www.perheaikaa.fi