Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään ke 7.11. klo 18.00 Jussin tuvalla. Virallinen kutsu tulee jäsenkirjeen liitteenä. Luvassa on myös  yllätysohjelmaa koruesittelyn muodossa, kannattaa tulla mukaan ja varata hieman rahaa shoppailuunkin! Kahvitarjoilu.

Vuosikokouksessa esitämme muutamia muutoksia yhdistyksen sääntöihin. Jatkossa meillä olisi vain yksi yhdistyksen yleinen kokous vuodessa, eikä siis enää erikseen vaalikokousta ja vuosikokousta. Tämä vähentää paperitöitä ja kokoustamista ja jättää enemmän energiaa muuhun toimintaan. Lisäksi esitämme, että vuosikokouskutsun voi jatkossa toimittaa jäsenille sähköpostitse.

Pyrimme muutenkin vähentämään kallista ja hidasta paperipostitusta, joten huomioithan, että ensi vuoden alusta lähtien jäsenkirje lähetetään vain sähköpostitse kaikille niille jäsenille, joiden voimassaoleva sähköpostiosoite meillä on tiedossa. Paperipostina jäsenkirjettä lähetetään siis vain
poikkeustapauksissa
. Mikäli saat  lokakuun lopulla jäsenkirjeen sekä paperisena että sähköpostilla, asiasi ovat kunnossa. Jos saat jäsenkirjeen vain paperipostina, pyydämme sinua ystävällisesti ilmoittamaan meille sähköpostiosoitteesi pikimmiten!

Parhaiten hallitukseen saa yhteyden sähköpostilla mikkelin.monikkoperheet ( ät ) gmail.com. Tätä postia lukevat kaikki hallituksen jäsenet vuorotellen. Yhdistykselle on hankittu oma kännykkäliittymä, jonka numero on 045 1149 626. Voit laittaa numeroon tekstiviestin, jos sinulla on mitä tahansa asiaa meille, ja soitamme sinulle takaisin. Voit myös ilmoittautua yhdistyksen tapahtumiin tähän numeroon: muistathan aina laittaa oman nimesi viestiin. Puhelin on pääsääntöisesti yhdistyksen jäsenvastaava Tiina Salosen huomassa.

Viestimisiin!