Hiihtolomaviikon tienoilla tempaistaan kirppiksen merkeissä - kierrättämällä tilaa nurkkiin ja rahaa yhdistyksen toimintaan!

Meille on taas varattu keskustan Wilma ja Wihtori -kirpparilta myyntipöytä nro 18, jonka luo pääsee kätevästi myös tuplarattailla ja leikkinurkkauskin on siinä vieressä! Joten nyt vaan laittamaan ylimääräistä tavaraa syrjään myyntiä varten.

Tempaus on osa yhdistyksen varainhankintaa eli myyntituotto menee yhdistykselle => teille jäsenille järjestettävään toimintaan.

Vaatteiden lisäksi kannattaa viedä esim. leluja, kirjoja, cd- ja dvd-levyjä, pelejä, koriste-esineitä, astioita... Myös esim. isovanhemmilta voi löytyä hyviä myyntituotteita! Kovin isokokoisia tavaroita ei pöytään kannata viedä. Ja kaikkien ei kannata viedä heti ekana päivänä, vaan täydennetään koko ajan.

Laitathan myyntiin vain ehjiä ja siistejä tuotteita; sellaisia, joita itsekin ostaisit. Hintalapuista yms. ohjeet löytyvät kirpparin sivuilta:  http://www.wilmajawihtori.net/

Viimeisenä päivänä pöytä tyhjennetään ja loput tavarat viedään Ekotorille - tule siis paikalle silloin, jos haluat omasi takaisin kotiin.

Ja tietysti voit osallistua myös ostamalla!